Stallmys med US under våren 2024

Vill du komma och hänga i stallet efter skolan? Då är stallmys det perfekta tillfället att vara med hästar och kompisar!

Vill du komma och hänga i stallet efter skolan? Då är stallmys det perfekta tillfället att vara med hästar och kompisar!

Under fem tillfällen kommer vi att vara i stallet och göra roliga aktiviteter, mysa med hästar och sista tillfället rida. En gång i månaden kommer vi att samlas i stallet mellan kl.17-19.30. Mat kommer att bjudas vid varje tillfälle och kostnaden vid varje tillfälle kommer att kosta 100kr.

Du får själv välja om du vill vara med på alla fem tillfällen eller bara några.

Vid frågor eller funderingar, mejla:

19/1 Tillfälle 1-rykttävling Denna kväll gör vi hästarna extra fina och tävlar om vilket lag som kan göra hästen finast. Vi går igenom några av hästens delar och såklart finns det roliga saker att dekorera hästen med, man kan såklart ta med eget pynt. Pris till den finaste hästen utlovas. Vi avslutar med pizza i cafeterian.

16/2 tillfälle 2-hästagility:  Först gör vi iordning hästarna så dom blir extra fina, sedan så går vi ut i ridhuset och springer en bana med hästarna. Banan kommer att vara olika   hinder som du ska ta dig förbi. När vi är klara tar vi in hästarna och går upp i cafeterian och äter pizza.

15/3 tillfälle 3– Filmkväll: Vi börjar kvällen med att rida käpphästar nere i ridhuset, sedan går vi upp och kollar på film. Såklart kommer det att bjudas på popcorn och saft. Efter filmen kommer det att bjudas på pizza.

19/4 tillfälle 4– Käpphästkväll: vi börjar kvällen med käpphästuppvisning och hoppar också en hoppbana. När vi gjort det går vi upp i cafeterian och äter pizza. Sedan avslutar vi med några käpphästlekar. Såklart går det bra att ta med egen käpphäst, men det finns också hästar att låna.

10/5 tillfälle 5-  Gymkhana: Denna kväll tränar vi balansen och övar på att rida          barbacka sedan så tävlar vi en annorlunda bana. Vi avslutar dagen med pizza i cafeterian.

 

Betalning sker på plats till 123 418 30 42 och visas upp för US ledare på plats.