Sponsring

Vi erbjuder god exponering

Ockelbo ryttarförening har som vision att främja möjligheten för barn och ungdom att ha ridsporten som sitt fritidsintresse. Anläggningen tar varje vecka emot ca 100 ordinarie utövare med lika många anhöriga och utöver detta flera tävlingar och specialdagar per år, allt från barnkalas till företagsevent. Nu kan även du eller ditt företag vara med och bidra till verksamheten samtidigt som ni syns i ett positivt och utvecklande sammanhang!

Stötta oss du också!

Stötta oss du också!

Lektionsridning - Ockelbo Ryttarförening

Sponsring

Sponsring av Ockelbo Ryttarförening

Varför ska man stötta oss?

Att umgås med hästar är ett bra sätt för barn och unga att utöver motion och rörelseglädje, lära sig ta ansvar och stå upp för sig själv. Ockelbo ryttarförening har som vision att främja möjligheten för barn och ungdom att ha ridsporten som sitt fritidsintresse. Föreningen möjliggör umgänge över generationsgränserna med hästen som gemensamt intresse, sprider kunskap om hästar och hästhållning på ett säkert sätt och verkar för god kamratanda samt för att alla ska kunna utvecklas som ryttare, hästmänniska och medmänniska efter sina egna förutsättningar

Vad erbjuder vi?

ORF har funnits sedan 1987 och bedriver verksamhet 365 dagar om året oavsett väder. Anläggningen tar varje vecka emot ca 100 ordinarie utövare med lika många anhöriga och utöver detta flera tävlingar och specialdagar per år, allt från barnkalas till företagsevent. Vi erbjuder med andra ord god exponering till en bred målgrupp. Har du andra förslag än de vi beskrivit här, tveka inte att ta kontakt!