Tävla på ORF

Kalender, tävlingar, anläggning

Här hittar du all information om kommande tävlingar på ORF. Du kan hitta tidigare resultat och reportage, se hur anläggningen ser och planera för ditt besök m.m. Följ med i kalendern så missar du inget!

Häng med du också!

Häng med du också!

Säker häst - Ockelbo Ryttarförening

Tävlingar

Tävlingskalender

Här finns våra kommande tävlingar och du är välkommen att anmäla dig.

Välj ett datum

Tävlingsinformation

Ockelbo Ponny Show 

Ockelbo Ponny Show är vår stora tävling i ponnyhoppning. Många fina tävlingsekipage och många besökare. Under helgen brukar vi ha cirka 200 starter.

Nästa Ponny Show är 31/5-2/6 2024  

 

Natalie´s Minne 

I april 2014 avled en ryttare, djurvän och fantastisk person efter en tragisk ridolycka. Hennes namn var Natalie och hon blev endast 15 år. Natalie var en av ORF´s medlemmar och denna tävling i hennes favoritdisciplin hedrar hennes minne.

ORF saknar dig!

Nästa Natali´s Minne är 10-11/8 2024

Anläggningen

Anläggningsskiss

I vår anläggningsskiss ser du parkering, in- och utgångar, ridväg till och från framhoppning/ridning.

Ockelbo Ryttarförenings anläggningsskiss

Sponsring

Sponsring av Ockelbo Ryttarförening

Varför ska man stötta oss?

Att umgås med hästar är ett bra sätt för barn och unga att utöver motion och rörelseglädje, lära sig ta ansvar och stå upp för sig själv. Ockelbo ryttarförening har som vision att främja möjligheten för barn och ungdom att ha ridsporten som sitt fritidsintresse. Föreningen möjliggör umgänge över generationsgränserna med hästen som gemensamt intresse, sprider kunskap om hästar och hästhållning på ett säkert sätt och verkar för god kamratanda samt för att alla ska kunna utvecklas som ryttare, hästmänniska och medmänniska efter sina egna förutsättningar

Några av våra sponsorer