av | 2023-12-7 | Okategoriserade

Nu lanserar vi HippoCrates hos oss på Ockelbo Ryttarförening

Vi har nu uppgraderat ridskolan med ett nytt datorsystem från Hippocrates.se som heter Academy som ska förenkla vår vardag, samt ge dig som elev ett mervärde då du kan hantera dina lektioner och mycket annat i vår nya elevportal!

Detta innebär att du som elev eller din målsman först måste logga in i elevportalen och uppdatera er personliga information samt godkänna vårt avtal. Avtalet är det första som visas direkt när du loggat in. 

När du har gjort detta så hittar du länken till din personliga information längst upp till höger – klicka på ditt namn och välj “Inställningar”. Gör de ändringar som behövs och klicka sedan på knappen som det står “Spara grundinformation” på. 

Om du märker att “Spara grundinformation” knappen inte går att klicka på, så beror det på att ditt lösenord behöver uppdateras då det är för svagt.  Ändra lösenordet så kommer du kunna spara dina uppgifter. 

I systemet kommer ni kunna avboka lektioner själva och boka igenridningar i samma gruppnivå eller lägre.  Det kommer även att gå att boka privatlektioner, klubbtävlingar mm via detta system. När du bokar på något kommer en faktura att skickas ut från systemet. 

 

Du som har autogiro regestrerat hos oss redan för terminsfakturan, kommer det att löpa på som vanlig. Har du inte ansökt om autogiro än? Det går fortfarande att göra det enkelt och smidigt  via din internetbank, sök på ”Ockelbo Ryttarförening” och sänd oss ett mail till att du önskar att dela upp terminsfakturan på autogiro. 

 

Inloggning till Academy 

Du loggar in på följande adress: https://elevportal.hippocrates.se 

Som användarnamn skriver du in din mejladress, den som du vill bli kontaktad på. 

Skriv in ditt valda lösenord: xxxxx 

Och slutligen skriver du in bolagskoden som är: ORF 

Logga gärna in redan nu för att kunna fylla i uppgifter och bekanta er med systemet. Sytemet kommer bli aktivt för vårterminen 2024. Avbokningar och igenridningar sker som vanligt via mejl resterande höstterminen 2023. 

 

Vid frågor om systemet är det bara att kontakta oss på