av | 2023-05-15 | Förening, Träning

Vill du bli stallkompis och få möjlighet till gratis ridlektioner som tack?

Det är lätt att känna sig osäker i stallet. Hästar är stora djur. Ridning kan vara svårt och otäckt och det blir extra jobbigt att göra bort sig när andra ser på. Vi ska göra vårt bästa för att göra stallet till en plats där alla är trygga och välkomnade. Du kan göra stor skillnad genom att hjälpa till och stötta och finnas där för elever som behöver ha lite extra stöd och hjälp. 

Vi inför nu ett morotskort för dig som är mellan 10-26 år och ridandeelev i Ockelbo Ryttarförening, som känner att du kan hjälpa till lite extra i stallet före, under och efter en ridlektion där elever känner att de behöver lite extra hjälp. Även hjälpa till under klubbtävlingar som ledare, och barnpersonal med mera.

 

När du hjälpt oss två timmar får du en stämpel i ditt morotskort. När du har samlat ihop sju stämplar i ditt kort, får du en gratis ridlektion på den 8e stämpeln. Ridlektionen går att nyttja på en ordinarie kvällslektion. När du har fyllt ett morotskort kan du utfärda ett nytt.

 

I avtalet för stallkompis/ morotskort finns det några punkter som du som stallkompis ska följa, detta kan du läsa mer om när du skriver under avtalet för stallkompis/ morotskort. Avtalet utfärdar du med en instruktör.

Hoppas vi ses i stallet!

Med vänliga hälsningar

Instruktörerna